Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei, Mette! Fromasjen er veldig myk selv etter at den har stivnet, og tåler ikke at du heller noe på den i en tynn stråle. Jo tynnere strålen er, jo mer kraft er det i den, skjønner du. Neste gang kan det være lurt å helle på geleen med en skje, ihvertfall til du har dekket kaka med et tynt lag. Så lar du det stivne helt, før du kan helle på resten av geleen forsiktig.