Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Du bruker kun ringen av kakeforma, ikke bunnen. Velg et kakefat som er helt flatt og større enn ringen. Pass på at den er lukket sånn at massen ikke renner ut. Plasser ringen midt på fatet og ha i kjeks- og smørblandingen. Ikke press for hardt npr du trykker massen ned, bunnen kan feste seg til fatet og bli hard og vanskelig å skjære i. Bedre da med litt løs bunn som smuler litt. Pass på at ringen ikke sklir på fatet.
Den anbefalte ostekakeforma er veldig fin, men unødvendig