Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei. Har lagd denne noen ganger med varierende resultat, er usikker hva jeg gjør feil. Men jeg opplever av og til at den ikke blir stiv nok, at den smelter og faller litt fra hverandre etter at kakeringen er tatt av. Jeg passer på at gelen er kald nok før den puttes blandes med alt det andre.. men jeg kan se at en del av geleblandingen i bunnen i kasserollen har stivnet litt, er det kanskje derfor? At det ikke blir nok gele til at kaken stivner?