Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Huff ja. Gjorde det jeg å en gang jeg skulle selge kaka på kafe for håndballaget vårt.. ble totalt mislykket. Hadde da litt tidspress og og la på gelelokk før fromasjen hadde fått sin tid i kjøleskapet.. må nok stå minst 4 timer ja. Jeg lar den som regel stå over natta. Men denne gang sto den vel, vet ikke helt 2-3 timer? Isåfall falt geleen helt ned og inni mellon fromasjen, så den ble seende veldi rar ut. Smakte ok. For oss hjemme. Men til kafe, nei den kom ikke dit. Så heretter gjør jeg ALLTID den kvelden i forveien. Og tar siste lokket på 2-3 timer før servering.