
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Huff ja. Gjorde det jeg å en gang jeg skulle selge kaka på kafe for håndballaget vårt.. ble totalt mislykket. Hadde da litt tidspress og og la på gelelokk før fromasjen hadde fått sin tid i kjøleskapet.. må nok stå minst 4 timer ja. Jeg lar den som regel stå over natta. Men denne gang sto den vel, vet ikke helt 2-3 timer? Isåfall falt geleen helt ned og inni mellon fromasjen, så den ble seende veldi rar ut. Smakte ok. For oss hjemme. Men til kafe, nei den kom ikke dit. Så heretter gjør jeg ALLTID den kvelden i forveien. Og tar siste lokket på 2-3 timer før servering.