Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Litt vanskelig å si, men til ostemassen er stiv nok til å ta i mot geleen...Kanskje en halv time? Se det litt an, prøv med en finger på toppen av ostemassen, hvis overflaten er stivnet sånn noenlunde, klarer den å ta i mot geleen "oppå seg" uten at geleen trenger gjennom. Gelelaget trenger heller ikke lang tid til å stivne sånn noenlunde, kanskje en halv time på det også? Jeg passer på at kakefatet står horisontalt i fryseren når lagene skal stivne, slik at kaka ikke blir skeiv...