Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei. Takk for svar :-) [første gang jeg har fått svar når jeg har skrevt spørsmål] Jeg prøvde meg frem litt, og kaken sto nok inne i ca 40/45 min. satte den videre i kjøleskapet mens jeg lagde gele. Leste meg til et annet tips å legge på et tynt lag med gele med skje, la det stivne litt for at det skal bli lettere for ostemassen å "ta imot" all den flytende massen. Skal snart legge på gele og sette kaka i kjøleskap over natta så blir det spennende hva slags kake det blir å ta med på lag på jobb imorgen :-)