
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei. Takk for svar :-) [første gang jeg har fått svar når jeg har skrevt spørsmål] Jeg prøvde meg frem litt, og kaken sto nok inne i ca 40/45 min. satte den videre i kjøleskapet mens jeg lagde gele. Leste meg til et annet tips å legge på et tynt lag med gele med skje, la det stivne litt for at det skal bli lettere for ostemassen å "ta imot" all den flytende massen. Skal snart legge på gele og sette kaka i kjøleskap over natta så blir det spennende hva slags kake det blir å ta med på lag på jobb imorgen :-)