Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Det går an å jukse litt også. Ikke så lett å jukse med selve fromasjen. Den må nok stå tiden sin i kjøleskapet, men før du legger den i formen, kan du kjøle den godt ned i kaldt vann ved at du har fromasjen i en metallbolle og kaldt vann i kummen mens du rører godt. Så legger du fromasjen i formen når du merker at den blir mer seig. Det samme kan du gjøre med geleen. Du har ei metallgryte som du setter rett i kaldt vann etter at du har kokt den opp. Rører rundt til du merker at geleen blir stivere. Så må du legge den på kaka før den stivner helt.
Jeg har forresten bomma fullstendig ved å helle på gele over fromasjen. Da rant geleen helt gjennom og det ble bare en helt ny form for ostekake.