Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Heisann, synes det er greit at fromasjlaget får stå i kjøleskap over natten, da stivner også det siste gelelokket veldig fort, til og med med jordbærskiver under....bitte litt rød gele, så jordbær, la det stivne ca 30 min og så resten av geleen....det tar en god stund før resten av geleen størkner i kasserollen i romtempratur....i så fall lunk litt forsiktig til den blir flytende men ikke veldig varm kan bli litt luftbobler men det er bare fint.. Lykke til ☺️