
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei.
Jeg fikk ikke helt samsvar mellom bildet ditt og resultatet jeg fikk da jeg brukte 300 gram frosne bær, og geléen på toppen måtte jeg doble for å få dekket bærene. Brukte du frosne bær da du lagde kaken du skulle ta bilde av til blogginnlegget? Min erfaring er at det blir for lite til å dekke toppen av kaka ihvertfall, men kanskje det hadde blitt bedre med ferske bær siden de ikke kollapser på samme måte som tinte bær? Jeg hadde ikke 26 cm form og måtte bruke 25 cm isteden, så da burde jo innholdet i oppskriften egentlig være nok. Hva gjorde jeg feil? :/