Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei.
Jeg fikk ikke helt samsvar mellom bildet ditt og resultatet jeg fikk da jeg brukte 300 gram frosne bær, og geléen på toppen måtte jeg doble for å få dekket bærene. Brukte du frosne bær da du lagde kaken du skulle ta bilde av til blogginnlegget? Min erfaring er at det blir for lite til å dekke toppen av kaka ihvertfall, men kanskje det hadde blitt bedre med ferske bær siden de ikke kollapser på samme måte som tinte bær? Jeg hadde ikke 26 cm form og måtte bruke 25 cm isteden, så da burde jo innholdet i oppskriften egentlig være nok. Hva gjorde jeg feil? :/