Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Håper du kan hjelpe meg!
Jeg er i tvivl om jeg har ødelagt kaken min.
Kiksebunden gik greit, gav den lite gran mer smør, da min kjeks ikke var veldig klistrede. Etterpå lagde jeg ostefyldet, og mixede alt sammen - men med gelen til sidst... min krem ble altså ikke pisket, men er forsatt i - tror du det går greit?
Ps. Jeg lagde gelen min i bra tid - å så da den skulle i at en del var blitt gele allerede - så det kastede jeg - og brugte varm ( ikke kokende vann) til å opløse mere pulver med å puttet i kaka, men nå hvor den er i kjøleskapet, ser jeg at litt av gelen ligger på utsiden, med lite gran av ostefyldet
Er der noe jeg kan gøre ? tror du det kommer å gå bra?
Mange hilsner
Svesken