Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei.
Jeg baker denne nå; min første rullekake!
Jeg vet at dere ikke rekker å svare i tide for meg i kveld, men for neste gang; omtrent hvor lenge tar det fra man har lagt den varme langpannen over kaka til den er avkjølt? Jeg orker jo ikke å stå der og henge til den er klar, så hadde vært veldig greit å vite om det tar et kvarter, halvtime eller hvor lang tid? Og hvor lang tid i forveien skal man ta ut smøret til fyllet fra kjøleskapet? Jeg har ingen heldig forhistorie med smørkremer, de har enten blitt tunge som sement; for lite væske, fant jeg ut, eller rett og slett rennende, fordi smøret hadde vært for lenge i romtemperatur. Det siste var ekstra ergerlig, for der hadde jeg fulgt oppskriften, fra Youtube, til punkt og prikke. Men altså; hvor lenge skal smøret tempereres?