Add new comment

Hei.
Jeg baker denne nå; min første rullekake!
Jeg vet at dere ikke rekker å svare i tide for meg i kveld, men for neste gang; omtrent hvor lenge tar det fra man har lagt den varme langpannen over kaka til den er avkjølt? Jeg orker jo ikke å stå der og henge til den er klar, så hadde vært veldig greit å vite om det tar et kvarter, halvtime eller hvor lang tid? Og hvor lang tid i forveien skal man ta ut smøret til fyllet fra kjøleskapet? Jeg har ingen heldig forhistorie med smørkremer, de har enten blitt tunge som sement; for lite væske, fant jeg ut, eller rett og slett rennende, fordi smøret hadde vært for lenge i romtemperatur. Det siste var ekstra ergerlig, for der hadde jeg fulgt oppskriften, fra Youtube, til punkt og prikke. Men altså; hvor lenge skal smøret tempereres?

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.