
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei.
Jeg baker denne nå; min første rullekake!
Jeg vet at dere ikke rekker å svare i tide for meg i kveld, men for neste gang; omtrent hvor lenge tar det fra man har lagt den varme langpannen over kaka til den er avkjølt? Jeg orker jo ikke å stå der og henge til den er klar, så hadde vært veldig greit å vite om det tar et kvarter, halvtime eller hvor lang tid? Og hvor lang tid i forveien skal man ta ut smøret til fyllet fra kjøleskapet? Jeg har ingen heldig forhistorie med smørkremer, de har enten blitt tunge som sement; for lite væske, fant jeg ut, eller rett og slett rennende, fordi smøret hadde vært for lenge i romtemperatur. Det siste var ekstra ergerlig, for der hadde jeg fulgt oppskriften, fra Youtube, til punkt og prikke. Men altså; hvor lenge skal smøret tempereres?