
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Jeg har laget en sitronversjon av denne, med tre sorter krem; nydelig. Denne bunnen er veldig enkel og morsom å lage, den blir så høy og luftig! Får meg til å føle meg som en mesterbaker.
Hvis noen vil prøve f.eks til påske så bruker jeg lemoncurd, pisket krem med ananas biter og sitronsmørkrem. En porsjon lemoncurd på hver kakedel. 2dl pisket krem på hver bunn oppå lemoncurden og en porsjon sitronsmørkrem på topp og sider. Og ca 3,5dl pisket krem til å sprøyte på sidene. Har ennå ikke prøvd dette selv, men det kan være en god ide å sprøyte en ring av smørkremen langs ytterkanten av hver bunn før lemoncurden haes på, for den kan lett renne litt. Lemoncurden kan også sprøytes på.
Men jeg liker å ha litt mye krem på sidene og jeg er ikke så flink til å holde ting fullt så samlet som de skulle.
Så jeg skulle gjerne ha laget en mindre variant, slik at jeg får litt mer slingringsmonn inni kaketina mi.
Kan denne lages med samme mengde i en 18cm form eller må jeg da redusere-forandre mengden/ steketiden/ plasseringen i ovnen?