Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Jeg har laget en sitronversjon av denne, med tre sorter krem; nydelig. Denne bunnen er veldig enkel og morsom å lage, den blir så høy og luftig! Får meg til å føle meg som en mesterbaker.
Hvis noen vil prøve f.eks til påske så bruker jeg lemoncurd, pisket krem med ananas biter og sitronsmørkrem. En porsjon lemoncurd på hver kakedel. 2dl pisket krem på hver bunn oppå lemoncurden og en porsjon sitronsmørkrem på topp og sider. Og ca 3,5dl pisket krem til å sprøyte på sidene. Har ennå ikke prøvd dette selv, men det kan være en god ide å sprøyte en ring av smørkremen langs ytterkanten av hver bunn før lemoncurden haes på, for den kan lett renne litt. Lemoncurden kan også sprøytes på.
Men jeg liker å ha litt mye krem på sidene og jeg er ikke så flink til å holde ting fullt så samlet som de skulle.
Så jeg skulle gjerne ha laget en mindre variant, slik at jeg får litt mer slingringsmonn inni kaketina mi.
Kan denne lages med samme mengde i en 18cm form eller må jeg da redusere-forandre mengden/ steketiden/ plasseringen i ovnen?