Add new comment

Jeg har laget en sitronversjon av denne, med tre sorter krem; nydelig. Denne bunnen er veldig enkel og morsom å lage, den blir så høy og luftig! Får meg til å føle meg som en mesterbaker.

Hvis noen vil prøve f.eks til påske så bruker jeg lemoncurd, pisket krem med ananas biter og sitronsmørkrem. En porsjon lemoncurd på hver kakedel. 2dl pisket krem på hver bunn oppå lemoncurden og en porsjon sitronsmørkrem på topp og sider. Og ca 3,5dl pisket krem til å sprøyte på sidene. Har ennå ikke prøvd dette selv, men det kan være en god ide å sprøyte en ring av smørkremen langs ytterkanten av hver bunn før lemoncurden haes på, for den kan lett renne litt. Lemoncurden kan også sprøytes på.

Men jeg liker å ha litt mye krem på sidene og jeg er ikke så flink til å holde ting fullt så samlet som de skulle.
Så jeg skulle gjerne ha laget en mindre variant, slik at jeg får litt mer slingringsmonn inni kaketina mi.

Kan denne lages med samme mengde i en 18cm form eller må jeg da redusere-forandre mengden/ steketiden/ plasseringen i ovnen?

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.