Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Ser at dette spørsmålet er tre år gammelt, men da er det sannelig på tide at du får svar! : )
Ja, de fleste kremkaker kan fint lages dagen før, med mindre det står noe annet i oppskriften.
Den bør da stå i kjøleskapet, helst i en kaketine.
Skal du lagre en kake i flere dager, f.eks hvis ikke alt pleier å bli spist på en gang, så anbefaler jeg at du dynker kaken men appelsinjuice. Syren i juicen gjør at kaken holder seg bedre.
For holdbarhetens skyld hadde det aller beste vært å dynke med ren sitronsaft, men den skal jo spises også og uansett hvor mye sukker det er i kaken, så blir nok det alt for surt.
Men min velprøvde erfaring er at en appelsinjuice-dynket kake holder i mange dager i kaketine i kjøleskapet.
Men les gjerne forskjellige oppskrifter for kaken du tenker å lage, de fleste kakebakere skriver noe om dette. Noen kaker må spises samme dag, noen holder seg fint i dagevis mens andre igjen kanskje trenger minst en dag på å trekke til seg f.eks likør eller andre væsker. Det kommer veldig an på hva slags bunn og hva slags krem man skal ha på.