
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Ser at dette spørsmålet er tre år gammelt, men da er det sannelig på tide at du får svar! : )
Ja, de fleste kremkaker kan fint lages dagen før, med mindre det står noe annet i oppskriften.
Den bør da stå i kjøleskapet, helst i en kaketine.
Skal du lagre en kake i flere dager, f.eks hvis ikke alt pleier å bli spist på en gang, så anbefaler jeg at du dynker kaken men appelsinjuice. Syren i juicen gjør at kaken holder seg bedre.
For holdbarhetens skyld hadde det aller beste vært å dynke med ren sitronsaft, men den skal jo spises også og uansett hvor mye sukker det er i kaken, så blir nok det alt for surt.
Men min velprøvde erfaring er at en appelsinjuice-dynket kake holder i mange dager i kaketine i kjøleskapet.
Men les gjerne forskjellige oppskrifter for kaken du tenker å lage, de fleste kakebakere skriver noe om dette. Noen kaker må spises samme dag, noen holder seg fint i dagevis mens andre igjen kanskje trenger minst en dag på å trekke til seg f.eks likør eller andre væsker. Det kommer veldig an på hva slags bunn og hva slags krem man skal ha på.