 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Huff da, Julie, synd å høre at du ikke ble fornøyd. Dette er jo egentlig en nokså standard oppskrift på jordbæriskrem (eggedosis, kremfløte og jordbær), så jeg skjønner ikke hvorfor du fikk dette resultatet. Eneste jeg kan tenke meg er at du kanskje ikke lot kaken tine lenge nok før du begynte å skjære i den..? Iskaken må tine en stund for at den skal få bløt og rund iskonsistens og for at nøttebunnen skal få god smak. Det er derfor jeg har gelatin i iskremen slik at den tåler å stå i romtemperatur en stund uten å bli for rennende.
Uansett veldig hyggelig å høre at du har vært fornøyd med de andre oppskriftene du har prøvd ut her på Det søte liv. :-)