
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Huff da, Julie, synd å høre at du ikke ble fornøyd. Dette er jo egentlig en nokså standard oppskrift på jordbæriskrem (eggedosis, kremfløte og jordbær), så jeg skjønner ikke hvorfor du fikk dette resultatet. Eneste jeg kan tenke meg er at du kanskje ikke lot kaken tine lenge nok før du begynte å skjære i den..? Iskaken må tine en stund for at den skal få bløt og rund iskonsistens og for at nøttebunnen skal få god smak. Det er derfor jeg har gelatin i iskremen slik at den tåler å stå i romtemperatur en stund uten å bli for rennende.
Uansett veldig hyggelig å høre at du har vært fornøyd med de andre oppskriftene du har prøvd ut her på Det søte liv. :-)