
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei Hanne, du kan lage kakebunnen (der nøttelokket er en del av kakebunnen) klar på forhånd og fryse ned. Altså ikke kakebunn og nøttebunn hver for seg slik du skriver, men lage kakebunnen klar (med både kake og nøttelokk på toppen) og fryse ned. Du må gjerne dele kaken på midten og legge et stykke bakepapir mellom kakelagene. Nøttelokket vil da være oversiden av den ene kakebunnen. Dermed er kaken helt klar til å fylles og pyntes med krem når du tar den ut av fryseren og tiner den :-)