 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hei Hanne, du kan lage kakebunnen (der nøttelokket er en del av kakebunnen) klar på forhånd og fryse ned. Altså ikke kakebunn og nøttebunn hver for seg slik du skriver, men lage kakebunnen klar (med både kake og nøttelokk på toppen) og fryse ned. Du må gjerne dele kaken på midten og legge et stykke bakepapir mellom kakelagene. Nøttelokket vil da være oversiden av den ene kakebunnen. Dermed er kaken helt klar til å fylles og pyntes med krem når du tar den ut av fryseren og tiner den :-)