 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Denne kaka har vært på kakebord i familien vår siden 80-tallet, med akkurat denne oppskriften. Jeg har bakt denne mye. Sist gang jeg bakte, så laga jeg den glutenfri. Bytta ut melet med 1 1/2 del potetmel og 1 1/2 dl Toro glutenfrie kakemix. Det fungerte veldig fint! Bunnen ble litt lavere og seigere, men fikk masse skryt. (nå hadde jo ikke disse smakt originalen, hehe)
Kaka er også fin å servere som 'naken kake', da den gjør seg veldig fint med nøttelokket. Jeg syns også at både smak og konsistens på kremen blir bedre ved å koke opp vaniljekrem (bruk en liten Freia-pose). Ferdig vaniljekrem blir veldig løs i konsistensen.