 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hei!
Skal prøve denne oppskriften for første gang, men jeg er nødt til å lage den dagen før den skal spises, eller helst noen dager før og fryse den ned. Det jeg lurer på da er om ikke kaken blir tørr hvis man lager den dagen i forveien eller fryser den ned? Hva med melisglasuren - holder den seg tørr og fin i kjøleskapet til neste dag? Kan kaken også fryses med melisglasuren uten at den blir stygg/dårlig? Håper på svar :-) På forhånd tusen takk!