 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja. Du kan bruke eggerstartning også for veganere. Jeg er enn av dem. Jeg har gjort mye vridning der på oppskriften, men det kom ut å være en kjempe god kake. Jeg har brukt egg erstatning og den vannet som skulle blandes med pulveret , restartet jeg med Alpro youghurt (eller soya melk), den smøret, erstattet jeg med olje, added mer 1 pakke på 200 ml med vanilie saus for vanlig melk og tilsatt mer extra hvetemel. Satt også en natural liten dryss gul colorant istedenfor egg farget. Det hadde alt med seg: hvetemel, sukker, melk, vanilje, olje, bakepulver og sitroner. Det ble en himmelsk smak i munnen. Sunt og godt ! En sun kake, man kan spise så mye du vil uten at du har dårlig samvittighet for kolesterol, fett smør, egg og sukker. Det verste jeg vet for kroppen er å kombinere i samme oppskrift : egg, melk ( smør enda verre).og sukker. Spis sunt og lev lenge !