
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Ja. Du kan bruke eggerstartning også for veganere. Jeg er enn av dem. Jeg har gjort mye vridning der på oppskriften, men det kom ut å være en kjempe god kake. Jeg har brukt egg erstatning og den vannet som skulle blandes med pulveret , restartet jeg med Alpro youghurt (eller soya melk), den smøret, erstattet jeg med olje, added mer 1 pakke på 200 ml med vanilie saus for vanlig melk og tilsatt mer extra hvetemel. Satt også en natural liten dryss gul colorant istedenfor egg farget. Det hadde alt med seg: hvetemel, sukker, melk, vanilje, olje, bakepulver og sitroner. Det ble en himmelsk smak i munnen. Sunt og godt ! En sun kake, man kan spise så mye du vil uten at du har dårlig samvittighet for kolesterol, fett smør, egg og sukker. Det verste jeg vet for kroppen er å kombinere i samme oppskrift : egg, melk ( smør enda verre).og sukker. Spis sunt og lev lenge !