Add new comment

Ja. Du kan bruke eggerstartning også for veganere. Jeg er enn av dem. Jeg har gjort mye vridning der på oppskriften, men det kom ut å være en kjempe god kake. Jeg har brukt egg erstatning og den vannet som skulle blandes med pulveret , restartet jeg med Alpro youghurt (eller soya melk), den smøret, erstattet jeg med olje, added mer 1 pakke på 200 ml med vanilie saus for vanlig melk og tilsatt mer extra hvetemel. Satt også en natural liten dryss gul colorant istedenfor egg farget. Det hadde alt med seg: hvetemel, sukker, melk, vanilje, olje, bakepulver og sitroner. Det ble en himmelsk smak i munnen. Sunt og godt ! En sun kake, man kan spise så mye du vil uten at du har dårlig samvittighet for kolesterol, fett smør, egg og sukker. Det verste jeg vet for kroppen er å kombinere i samme oppskrift : egg, melk ( smør enda verre).og sukker. Spis sunt og lev lenge !

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.