Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Veldig deilig kake, og en flott måte å bruke opp bananer ingen vil ha, på grunn av fargen på skallet. Godt modne bananer er aller best til denne kaken. Har bakt den ofte, og alltid med stort hell. I det siste har jeg eksperimentert litt med oppskriften for å få den litt sunnere. Jeg bruker alltid godt modne bananer, som i seg selv er veldig søte og gode. Jeg tar 6-7 bananer og kun 3 dl sukker. Er eggene små blir det 5, store blir det 4. Ellers følger jeg oppskriften.
Når det gjelder glasur har jeg prøvd både uten, med et strø av melis eller eggekrem. Nydelig!!