 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hei
Har kjempelyst til å lage denne kaka, men er nybegynner på bakefronten og har aldri bakt en kake med hasselnøtter før. På posen med hasselnøttkjerner sto det følgende: "Til søtt bakverk er det fornuftig å riste hasselnøttene først". Videre sto det at man skulle legge dem i et kjøkkenhåndkle og gni dem slik at det brune skallet/skinnet løsner. Skal man gjøre det i denne kaka? Eller kan man bruke nøttene "naturelle"?