
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Noen ganger blir røra litt for tynn, så den renner gjennom formen. Et tips er å begynne oppskriften med å koke sitrongeleen, sånn at den blir skikkelig avkjølt. Bruk mikseren minst mulig på rømmen. Bland i denne rekkefølgen: Melig, kremost og vaniljesukker. Sitrongele. Rømme (vær forsiktig). Visp kremen. Bland fyllet forsiktig inn i kremen litt og litt, så har du kontroll på at den ikke blir for tynn. Dette er "signaturkaka" mi :). Nå gjenstår bare gelelokket, skal ha på nyttår :). Veldig god med bringebærlokk, da det er både syrlig og litt søtt. Også har jeg heller 1,5 dl sitron og 1 dl vann i fyllet.