 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Noen ganger blir røra litt for tynn, så den renner gjennom formen. Et tips er å begynne oppskriften med å koke sitrongeleen, sånn at den blir skikkelig avkjølt. Bruk mikseren minst mulig på rømmen. Bland i denne rekkefølgen: Melig, kremost og vaniljesukker. Sitrongele. Rømme (vær forsiktig). Visp kremen. Bland fyllet forsiktig inn i kremen litt og litt, så har du kontroll på at den ikke blir for tynn. Dette er "signaturkaka" mi :). Nå gjenstår bare gelelokket, skal ha på nyttår :). Veldig god med bringebærlokk, da det er både syrlig og litt søtt. Også har jeg heller 1,5 dl sitron og 1 dl vann i fyllet.