 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jeg har ikke prøvd akkurat denne oppskriften, men noen enkle tips:
- Bruk Bremyk i stedet for smør i kjeksblandingen, da blir ikke bunnen så hard som du nevner.
- Bruk Seterrømme og dropp lettrømme - Gir fyldigere og bedre smak
- Bruk en skvett appelsinsaft i fyllet og/eller Madarin/ananas kremost. Gir en friskere smak.
Jeg pleier heller aldri ha gele på toppen. Bare hvit ostemasse og kjeksbunnen. Hender jeg tar jordbær på da.
Med disse tipsene så har ostekaka jeg har laget alltid blitt helt borte i selskaper. Alt spist opp.