
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Problemet med rennende vaniljekrem løses ved å gjøre følgende justering på framgangsmåten:
Til vaniljekremen has eggeplommer, sukker og kremfløte i en liten kjele. Gi det et oppkok under omrøring. Ta kjelen av platen og pisk inn vaniljesukkeret. Avkjøles til romtemperatur. Samtidig veies smøret opp og settes på benken til temperering til romtemperatur. Når begge har samme temperatur røres vaniljekremen inn i smøret litt av gangen, start med 1 ss og rør godt inn og øk mengden etter hvert.
Dersom man starter med å lage vaniljekremen og temperere smøret vil dette være klart til kaken kan pyntes. Og ingenting vil renne ut!