Add new comment

God kveld! Jeg laget denne knallfantastiske Islandskaken for første gang nå i helgen.
Stekte bunnen fredag kveld og monterte kaka rett før servering på lørdag. Helt aldeles nydelig!!

Men enda bedre i dag når den hadde satt seg.. Så da ble det smakeprøver til kaffen i dag også... :D Og siden valget sto mellom Islandskaka og Budapestkake da jeg skulle bake, måtte jeg bare prøve litt av kaka med aprikossyltetøy på. Det var også Himmelsk godt!!
Laget også Adorable, Lovable Chocolate Brownies dobbel porsjon i 30X40 panne- for med nesten 20 gjester må det jo bli nok kake... :D måtte steke litt lengre da det ble mye røre i forma... men denne oppskrifta ble akkurat sånn jeg syns Brownies skal være.. litt sticky i midten og med crispy sjikt på toppen. Gøy med bursdagsfeiring!!
Uansett... det jeg egentlig ville spørre om er: Siden vi nylig har fått mandel og div nøtteallergi i familien ville jeg gjerne ha flere tips om alternative kakebunner til de kakene vi vanligvis lager med nøttebunn. Ofte litt vanskelig å pønske ut slikt sjøl... :D Har du lyst til å lage en egen mappe for nøttefrie kaker?
Takk for mangfold og herlig inspirasjon!! er innpå her flere ganger i uka bare for å titte <3

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.