
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Har fått øvd meg litt mer på nøttefrie kaker og Min favoritt nå er å bruke Solsikkekjerner i stedet for nøtter i for eksempel suksessterte/ Gulekake som den ofte kalles her i bygda.. Bruker samme mengde og maler solsikkekjernene i ei kvern som jeg ville gjort med nøtter. Bunnen blir litt mer fluffy enn med hasselnøtter. Mannen min mener at det er den aller beste versjonen av suksessterte han noen gang har spist.
Både Islandskake og "Solsikkekaka" er blitt gjengangere her hos oss hvor jeg varierer litt på hva jeg fyller inni og pynter med.
Jeg liker ikke "klissete, rå og deigete bunner" så jeg sørger alltid for å ta kaker ut av springform med en gang den kommer ut av ovnen. Løsner bare forsiktig kaka fra sidene av springform og snur den på ei rist. Smører og har mel på kantene og bruker alltid bakepapir i bunnen. Så etter å ha snudd kaka, lar jeg det dampe litt opp i papiret før jeg fjerner det. Løsner vanligvis lett da. Avkjøler bunnen og snur den over på kakefat eller tuppertina ettersom hvor fancy servering det skal være.. Vi er jo forskjellige i hva vi liker så fint å dele at man kan gjøre ting på ymse vis og fremdeles få resultat som funker for deg. Fremdeles takk for denne flotte kakebloggen.