 
									  
				
				
			Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Har fått øvd meg litt mer på nøttefrie kaker og Min favoritt nå er å bruke Solsikkekjerner i stedet for nøtter i for eksempel suksessterte/ Gulekake som den ofte kalles her i bygda.. Bruker samme mengde og maler solsikkekjernene i ei kvern som jeg ville gjort med nøtter. Bunnen blir litt mer fluffy enn med hasselnøtter. Mannen min mener at det er den aller beste versjonen av suksessterte han noen gang har spist.
Både Islandskake og "Solsikkekaka" er blitt gjengangere her hos oss hvor jeg varierer litt på hva jeg fyller inni og pynter med.
Jeg liker ikke "klissete, rå og deigete bunner" så jeg sørger alltid for å ta kaker ut av springform med en gang den kommer ut av ovnen. Løsner bare forsiktig kaka fra sidene av springform og snur den på ei rist. Smører og har mel på kantene og bruker alltid bakepapir i bunnen. Så etter å ha snudd kaka, lar jeg det dampe litt opp i papiret før jeg fjerner det. Løsner vanligvis lett da. Avkjøler bunnen og snur den over på kakefat eller tuppertina ettersom hvor fancy servering det skal være.. Vi er jo forskjellige i hva vi liker så fint å dele at man kan gjøre ting på ymse vis og fremdeles få resultat som funker for deg. Fremdeles takk for denne flotte kakebloggen.