Add new comment

Har fått øvd meg litt mer på nøttefrie kaker og Min favoritt nå er å bruke Solsikkekjerner i stedet for nøtter i for eksempel suksessterte/ Gulekake som den ofte kalles her i bygda.. Bruker samme mengde og maler solsikkekjernene i ei kvern som jeg ville gjort med nøtter. Bunnen blir litt mer fluffy enn med hasselnøtter. Mannen min mener at det er den aller beste versjonen av suksessterte han noen gang har spist.
Både Islandskake og "Solsikkekaka" er blitt gjengangere her hos oss hvor jeg varierer litt på hva jeg fyller inni og pynter med.
Jeg liker ikke "klissete, rå og deigete bunner" så jeg sørger alltid for å ta kaker ut av springform med en gang den kommer ut av ovnen. Løsner bare forsiktig kaka fra sidene av springform og snur den på ei rist. Smører og har mel på kantene og bruker alltid bakepapir i bunnen. Så etter å ha snudd kaka, lar jeg det dampe litt opp i papiret før jeg fjerner det. Løsner vanligvis lett da. Avkjøler bunnen og snur den over på kakefat eller tuppertina ettersom hvor fancy servering det skal være.. Vi er jo forskjellige i hva vi liker så fint å dele at man kan gjøre ting på ymse vis og fremdeles få resultat som funker for deg. Fremdeles takk for denne flotte kakebloggen.

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.