 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Laget denne kaken til min søster som er allergisk mot både egg og melk.
Jeg helte det over i en liten rund form på 15 cm. Den måtte stekes i ca 50 min før den var gjennomstekt.
For å få fyllet til å bli mykt så smeltet jeg ca 20-30 gr ekstra og rørte inn til slutt. Det var nok fyll til å lage et lag med fyll inni kaken også. Da ble den ganske høy og fin.
Kaken ble kjempe god og var en super suksess :)