
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Laget denne kaken til min søster som er allergisk mot både egg og melk.
Jeg helte det over i en liten rund form på 15 cm. Den måtte stekes i ca 50 min før den var gjennomstekt.
For å få fyllet til å bli mykt så smeltet jeg ca 20-30 gr ekstra og rørte inn til slutt. Det var nok fyll til å lage et lag med fyll inni kaken også. Da ble den ganske høy og fin.
Kaken ble kjempe god og var en super suksess :)