Add new comment

Min favorittsjokoladekake! Jeg har bakt den for hver feiring eller og de fleste spontanbaking-øyeblikk som har oppstått.

Olje:
Jeg bruker nøytral olje (solsikkeolje). Jeg leste over at noen bruker olivenolje og det også blir bra, men jeg vet ikke hvordan olivenoljen påvirker smaken. Jeg vil ikke anbefale frityrolje olje siden det har litt andre steke egenskaper.

Glutenfri:
Jeg har bakt den flere ganger med og uten glutenfrittmel, og oppriktig så kjenner jeg ingen forskjell!!

Glasur:
Oppskriften på glasur blir ikke som den på bilde siden oppskriften er for smørkrem. Hvis du ønsker den mer rennende: enten
1) hvis du allerede har laget glassuren: tilsett noen ss varm kaffe så vil den hvertfall bli mer rennende.
2) hvis du ikke har begynt på glasuren enda: smelt smører, og tilsett melis til du får ønsket kosistens. Eventuelt tilsett litt kaffe, men da trenger du også mer melis

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.