
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Min favorittsjokoladekake! Jeg har bakt den for hver feiring eller og de fleste spontanbaking-øyeblikk som har oppstått.
Olje:
Jeg bruker nøytral olje (solsikkeolje). Jeg leste over at noen bruker olivenolje og det også blir bra, men jeg vet ikke hvordan olivenoljen påvirker smaken. Jeg vil ikke anbefale frityrolje olje siden det har litt andre steke egenskaper.
Glutenfri:
Jeg har bakt den flere ganger med og uten glutenfrittmel, og oppriktig så kjenner jeg ingen forskjell!!
Glasur:
Oppskriften på glasur blir ikke som den på bilde siden oppskriften er for smørkrem. Hvis du ønsker den mer rennende: enten
1) hvis du allerede har laget glassuren: tilsett noen ss varm kaffe så vil den hvertfall bli mer rennende.
2) hvis du ikke har begynt på glasuren enda: smelt smører, og tilsett melis til du får ønsket kosistens. Eventuelt tilsett litt kaffe, men da trenger du også mer melis