 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Min favorittsjokoladekake! Jeg har bakt den for hver feiring eller og de fleste spontanbaking-øyeblikk som har oppstått.
Olje:
Jeg bruker nøytral olje (solsikkeolje). Jeg leste over at noen bruker olivenolje og det også blir bra, men jeg vet ikke hvordan olivenoljen påvirker smaken. Jeg vil ikke anbefale frityrolje olje siden det har litt andre steke egenskaper.
Glutenfri:
Jeg har bakt den flere ganger med og uten glutenfrittmel, og oppriktig så kjenner jeg ingen forskjell!!
Glasur:
Oppskriften på glasur blir ikke som den på bilde siden oppskriften er for smørkrem. Hvis du ønsker den mer rennende: enten
1) hvis du allerede har laget glassuren: tilsett noen ss varm kaffe så vil den hvertfall bli mer rennende.
2) hvis du ikke har begynt på glasuren enda: smelt smører, og tilsett melis til du får ønsket kosistens. Eventuelt tilsett litt kaffe, men da trenger du også mer melis