Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Synes det er mye enklere å bruke milliliter og gram.
Vann og melk veier 1 g per 1 ml.
Og så unngår jeg forvirring mellom dl og l.
Er så fort gjort å ta 2 liter når man skal ha 2 desiliter.
Men ser fort forskjell på 200 ml og 2 liter..
Og så måler jeg flest mulig ingredienser med kjøkkenvekt, siden det kan være litt upresist å bruke volum på grunn av variabel kompresjon. :)
Så min «tilpassede» oppskrift blir da.
200 g kokesjokolade (se tips)
200 g smør
320 g (400 ml) sukker
4 egg
210 g (300 ml) hvetemel
7 g (10 ml eller 2 ts) bakepulver