Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Jeg har laget pavlova basert på denne oppskriften hvert år til 17. mai i flere år nå (kan altså anbefales!), og synes den fungerer absolutt best med både vaniljekrem og vanlig krem.
Når jeg bruker begge deler bruker jeg nærmest en hel boks vaniljekrem, og så like mye vanlig krem som beskrevet i oppskriften her. Jeg drar forsiktig vaniljekremen utover bunnen først, og så dekker jeg dette igjen med den vanlige kremen - det er slik kaken blir penest.
Anbefaler for øvrig å pynte denne med blåbær og bringebær i tillegg til jordbær.
Bunnen blir også best om man sørger for at bakebollen man bruker er helt fettfri (bruk altså helst en godt vasket metallbolle og vær nøye med å ikke få noe eggeplomme med i blandingen). Husk også å piske bunnen i minst 20 minutter - ikke gi opp noe tidligere selv om det er fristende :)