Add new comment

Jeg har laget pavlova basert på denne oppskriften hvert år til 17. mai i flere år nå (kan altså anbefales!), og synes den fungerer absolutt best med både vaniljekrem og vanlig krem.
Når jeg bruker begge deler bruker jeg nærmest en hel boks vaniljekrem, og så like mye vanlig krem som beskrevet i oppskriften her. Jeg drar forsiktig vaniljekremen utover bunnen først, og så dekker jeg dette igjen med den vanlige kremen - det er slik kaken blir penest.

Anbefaler for øvrig å pynte denne med blåbær og bringebær i tillegg til jordbær.
Bunnen blir også best om man sørger for at bakebollen man bruker er helt fettfri (bruk altså helst en godt vasket metallbolle og vær nøye med å ikke få noe eggeplomme med i blandingen). Husk også å piske bunnen i minst 20 minutter - ikke gi opp noe tidligere selv om det er fristende :)

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.