
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Jeg har laget pavlova basert på denne oppskriften hvert år til 17. mai i flere år nå (kan altså anbefales!), og synes den fungerer absolutt best med både vaniljekrem og vanlig krem.
Når jeg bruker begge deler bruker jeg nærmest en hel boks vaniljekrem, og så like mye vanlig krem som beskrevet i oppskriften her. Jeg drar forsiktig vaniljekremen utover bunnen først, og så dekker jeg dette igjen med den vanlige kremen - det er slik kaken blir penest.
Anbefaler for øvrig å pynte denne med blåbær og bringebær i tillegg til jordbær.
Bunnen blir også best om man sørger for at bakebollen man bruker er helt fettfri (bruk altså helst en godt vasket metallbolle og vær nøye med å ikke få noe eggeplomme med i blandingen). Husk også å piske bunnen i minst 20 minutter - ikke gi opp noe tidligere selv om det er fristende :)