Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Et godt tips kan være å elte/kna deigen i en panne over svak varme på komfyren. Da knar du hele tiden for hånd, til du kjenner deigen blir seig og en anelse lunken. Pass på at det ikke setter seg fast i bunnen. Så lar en deigen ligge innunder aluminiumsfolie, og tar litt og litt deig etterhvert som du sprøyter eller triller ut. 2-3 spiseskjeer hvetemel i deigen vil være med på å gjøre deigen seig, slik den skal være. Å fryse stengene før en setter sammen, er også med på å gjøre kransekaken sånn passe seig :) Slik har i alle fall jeg gjort det i snart førti år :D