
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Et godt tips kan være å elte/kna deigen i en panne over svak varme på komfyren. Da knar du hele tiden for hånd, til du kjenner deigen blir seig og en anelse lunken. Pass på at det ikke setter seg fast i bunnen. Så lar en deigen ligge innunder aluminiumsfolie, og tar litt og litt deig etterhvert som du sprøyter eller triller ut. 2-3 spiseskjeer hvetemel i deigen vil være med på å gjøre deigen seig, slik den skal være. Å fryse stengene før en setter sammen, er også med på å gjøre kransekaken sånn passe seig :) Slik har i alle fall jeg gjort det i snart førti år :D