 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja, det skjer av og til, vet ikke hva det skyldes. Hvis det skjer meg, pleier jeg bare å trykke ned kantene litt når kaken kommer ut av ovnen og fortsatt er myk. Det går også an å servere/pynte kakebunnen opp ned, eventuelt skjære litt av kantene først. Akkurat nå det gjelder denne kaken, kan det faktisk være en stor fordel at kaken blir slik, for da vil sjokoladekremen holde seg på plass i gropen oppå kaken og ikke renne utover:) Så se lyst på det:) Smaken er jo den samme uansett!