
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
La sukkeret og sjokoladen ligge litt lenger i det varme smøret, det burde absolutt smelte etter en stund. Sjokoladekremen skal ikke være kornete. Du kan eventuelt smelte over vannbad (metallbolle som ligger tett over en kjele med kokende vann). Da kan blandingen stå over varme lengre så alt smelter lettere, men pass på så du ikke får damp i sjokoladen, for da korner sjokoladen seg. Håper du prøver en gang til:)