Add new comment

Prøvde for 1. Gang i dag, men ikke helt fornøyd med resultatet. Den falt noe ned på midten.
Det burde ha stått store egg, min mann hadde kjøpt s/m, syntes det så litt lite ut. Hadde i et xl egg.
En gammel tante av meg klager over at egg er for store i dag. Skulle aldri ha hørt på henne!,

En annen årsak er at nårman skal røre forsiktig i melet, så blir ikke melet helt blandet i, men er urørt i luftelommer. Jeghar bruktå ha i røren mens vispene går litt til på andre typer eggedosiskaker.

Den tredje årsaken er at min mann måtte ta den ut av ovnen, og kjenne med pinnene for første gang i sitt liv.

Oppskriften er absolutt lovende, og det å fryse den lagvis, var et veldig godt råd. Men bursdagen er i morgen det blir bra og det går å dele den i 3. Takk, takk.

Hilsen Kari LP

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.