Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Prøvde for 1. Gang i dag, men ikke helt fornøyd med resultatet. Den falt noe ned på midten.
Det burde ha stått store egg, min mann hadde kjøpt s/m, syntes det så litt lite ut. Hadde i et xl egg.
En gammel tante av meg klager over at egg er for store i dag. Skulle aldri ha hørt på henne!,
En annen årsak er at nårman skal røre forsiktig i melet, så blir ikke melet helt blandet i, men er urørt i luftelommer. Jeghar bruktå ha i røren mens vispene går litt til på andre typer eggedosiskaker.
Den tredje årsaken er at min mann måtte ta den ut av ovnen, og kjenne med pinnene for første gang i sitt liv.
Oppskriften er absolutt lovende, og det å fryse den lagvis, var et veldig godt råd. Men bursdagen er i morgen det blir bra og det går å dele den i 3. Takk, takk.
Hilsen Kari LP