Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Har laget sukkerbrød etter denne oppskrifta flere titalls ganger nå. Ikke blitt mislykket en eneste gang. Så jeg bruker kun denne oppskriften. Selv om jeg tar eggene rett fra kjøleskapet så blir det så luftig, høyt og fint sukkerbrød som alle skryter av. Når det er ferdig stekt så legger jeg et kjøkkenhåndkle på benken og snur det opp ned. Ligger der til det blir lunkent før jeg snur den igjen, for da har den liksom fått satt seg litt.