
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Jeg derimot tar alltid eggene rett ut av kjøleskapet. Har lært i nyere tid at hemmeligheten i luftig sukkerbrød som hever godt og ikke synker ligger i piskinga av eggedosisen. Mange starter piskinga på full fres med en gang. Dette skaper visst store bobler som blir ustabile og har lett for å få hele brødet til å kollapse. Man skal piske totalt 15 minutter, men starte veldig rolig og øke hastigheten gradvis. Full fres kun de siste 5 minuttene. Dette gir en veldig stabil rører som ikke kollapser når man tar sukkerbrødet ut av ovnen. Etter at jeg begynte med denne teknikken får jeg flotte sukkerbrød hver gang. Og da bruker jeg egg rett fra kjøleskapet.