Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Jeg derimot tar alltid eggene rett ut av kjøleskapet. Har lært i nyere tid at hemmeligheten i luftig sukkerbrød som hever godt og ikke synker ligger i piskinga av eggedosisen. Mange starter piskinga på full fres med en gang. Dette skaper visst store bobler som blir ustabile og har lett for å få hele brødet til å kollapse. Man skal piske totalt 15 minutter, men starte veldig rolig og øke hastigheten gradvis. Full fres kun de siste 5 minuttene. Dette gir en veldig stabil rører som ikke kollapser når man tar sukkerbrødet ut av ovnen. Etter at jeg begynte med denne teknikken får jeg flotte sukkerbrød hver gang. Og da bruker jeg egg rett fra kjøleskapet.