Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei. Har bakt perfekte sukkerbrød i ca 30 år, alt opp til 3 etg bryllupskake. Men nå hår jeg flyttet og fått ny ovn fra AEG med både over- og undervarme, varmluft og grill. Sikkert fint til mye, me umulig å få til sukkerbrød. Har prøvd både over- og undervarme, og varmluft, men til ingen nytte. Alt er normalt de første 15 minutter. Kaken hever seg høy og fin, så er det bare og vente på at den skal bli gjennomstekt. Men etter rundt 20minutter klapper kaka sammen i ovnen og ser ut som en hengekøye. Steker på 170-175 grader 30-40 min litt etter som alle oppskriftene jeg har prøvd (6-7 stykker).
Noen som har noen forslag om hva jeg kan gjøre?