
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei. Har bakt perfekte sukkerbrød i ca 30 år, alt opp til 3 etg bryllupskake. Men nå hår jeg flyttet og fått ny ovn fra AEG med både over- og undervarme, varmluft og grill. Sikkert fint til mye, me umulig å få til sukkerbrød. Har prøvd både over- og undervarme, og varmluft, men til ingen nytte. Alt er normalt de første 15 minutter. Kaken hever seg høy og fin, så er det bare og vente på at den skal bli gjennomstekt. Men etter rundt 20minutter klapper kaka sammen i ovnen og ser ut som en hengekøye. Steker på 170-175 grader 30-40 min litt etter som alle oppskriftene jeg har prøvd (6-7 stykker).
Noen som har noen forslag om hva jeg kan gjøre?