Add new comment

Hei. Har bakt perfekte sukkerbrød i ca 30 år, alt opp til 3 etg bryllupskake. Men nå hår jeg flyttet og fått ny ovn fra AEG med både over- og undervarme, varmluft og grill. Sikkert fint til mye, me umulig å få til sukkerbrød. Har prøvd både over- og undervarme, og varmluft, men til ingen nytte. Alt er normalt de første 15 minutter. Kaken hever seg høy og fin, så er det bare og vente på at den skal bli gjennomstekt. Men etter rundt 20minutter klapper kaka sammen i ovnen og ser ut som en hengekøye. Steker på 170-175 grader 30-40 min litt etter som alle oppskriftene jeg har prøvd (6-7 stykker).
Noen som har noen forslag om hva jeg kan gjøre?

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.