Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Jeg lærte av en kokk at man kan ha både egg og smør stående ute til enhver tid. Bare viktig at sistnevnte enten pakkes inn, eller legges i en beholder med lokk. Hvis ikke kan det fort harskne når det er på det varmeste om sommeren.
Gjort dette i hvertfall 10år nå. Om bakelysten plutselig trenger seg på, så har jeg alltid riktig tempererte egg og smør =D