Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Jo lengre du koker massen(«deigen»), jo hardere blir den ferdige knekken, den blir også mørkere på farge.
Hvis du koker massen til den er rundt 150 grader så blir den ferdige knekken ganske hard.
Dette er måten du endrer konsistensen og fargen på det ferdige produktet, så nå får du bare prøve deg frem til du finner din favorittkonsistens.
God jul fra Stavanger 🤶🎄