Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Man kan lage knekk uten noe som helst anna på/i, ja, det går helt fint.
Man kan også strø andre ting oppå, som for eksempel littegrann saltflak på toppen av hver knekk når en har hatt «deigen» oppi formene, det er populært blant mange med en slik salt’ish karamell, veldig godt.
Ellers kan en ha oppå sjokolade, hasselnøtter eller andre godsaker, det er (nesten)bare fantasien som setter grenser 🙂
God jul fra Stavanger 🤶🎄