 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hei, Shama. Jeg er ikke Kristine, men jeg har svar på spørsmålet ditt. Ja du kan bruke hjemmelaget vaniljekrem. Pass på at den er helt avkjølt, og bland litt pisket krem(fløte) i vaniljekremen. Spørs hvor mye vaniljekrem du har, men jeg tipper ca 1 pisket fløte.
Fløte krem og marsipan går veldig dårlig sammen, den begynner ofte å svette(blir fuktig og blaut på toppen). Anbefaler smørkrem rundt kaken før du legger på marsipan for best resultat :)