 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gleder meg til å bake denne kaken til 17.mai! Jeg skal derimot bake den vegansk, så skal bytte ut de 5 eggene med 4 dl soyamelk og 1 dl olje (men jeg kommer til å se an underveis). Kremfløten skal jeg bytte ut med Alpro sin soyafløte. Vaniljekrem bruker jeg aldri i marsipankaker, men det går an å kjøpe Oathly vaniljekrem i matbutikkene. Du har så mange flotte oppskrifter - jeg ender alltid opp med kakeoppskriftene dine :)