 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Det går veldig fint å bruke hjemmelaget vaniljekrem i alle oppskrifter der det står ferdigkjøpt vaniljekrem. :-)
Jeg liker veldig godt smaken av pisket fløtekrem sammen med marsipan, derfor bruker jeg som regel denne kombinasjonen. Smørkrem under marsipan eller fondant holder antakelig lenger, men jeg liker ikke smaken like godt. Til vanlige marsipankaker bruker jeg altså fløtekrem og marsipan, og kaken holder seg fint i kjøleskapet frem til servering. Jeg synes fylte bløtkaker smaker aller best samme dag de er fylt slik at fløtekremen smaker helt fersk.