
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Det går veldig fint å bruke hjemmelaget vaniljekrem i alle oppskrifter der det står ferdigkjøpt vaniljekrem. :-)
Jeg liker veldig godt smaken av pisket fløtekrem sammen med marsipan, derfor bruker jeg som regel denne kombinasjonen. Smørkrem under marsipan eller fondant holder antakelig lenger, men jeg liker ikke smaken like godt. Til vanlige marsipankaker bruker jeg altså fløtekrem og marsipan, og kaken holder seg fint i kjøleskapet frem til servering. Jeg synes fylte bløtkaker smaker aller best samme dag de er fylt slik at fløtekremen smaker helt fersk.