 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hei! Vi lager denne sjokoladekaken nå, og har kommet til glasuren. Den blir veldig klumpete (den er egentlig én stor klump) og veldig tørr. Den var helt fint til jeg puttet oppi melis. Er det riktig at det skal være 400 gram? Det virker nesten som jeg kunne nøyd meg med 40 gram.. Jeg har gjort alt slik det er beskrevet, og lurer på hva jeg kan ha gjort feil, eller om du har noen tips til hva jeg kan gjøre. Kan ikke skjønne at den vil bli bedre av å settes i kjøleskapet heller, bare verre.. Setter veldig pris på svar! :-) Hilsen Emilie