
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Hei! Vi lager denne sjokoladekaken nå, og har kommet til glasuren. Den blir veldig klumpete (den er egentlig én stor klump) og veldig tørr. Den var helt fint til jeg puttet oppi melis. Er det riktig at det skal være 400 gram? Det virker nesten som jeg kunne nøyd meg med 40 gram.. Jeg har gjort alt slik det er beskrevet, og lurer på hva jeg kan ha gjort feil, eller om du har noen tips til hva jeg kan gjøre. Kan ikke skjønne at den vil bli bedre av å settes i kjøleskapet heller, bare verre.. Setter veldig pris på svar! :-) Hilsen Emilie