 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kan ikke skjønne at det er vits å avkjøle kremen i kjøleskapet. Prikk kaken med gaffel når du tar den ut av ovnen, og hell kremen over den varmen kaken (mens glasuren ennå er varm også) Da smelter litt av kremen ned i kaken og gjør den ennå saftigere.
Dropp gjerne 1 deciliter av hvetemelet i bunnen, synes 10 deciliter er litt mye mel. Den blir magisk god om du bytter ut kakaoen i bunnen med ren sjokolade og kakaosmør :)