Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Superviktig å kjøle geleen nok ned, det er best hvis den nesten begynner å stivne igjen. Prøv også å skjære halvparten av jordbærene i tynne skiver og bruk som fyll sammen med vaniljekremen. Dynk gjerne det nederste sukkerbrødet med litt limesaft. Eller blank rom for de voksne...
Nb, en hel liter pakke piano er for mye, det holder med en halv (som også kommer med bringebærsmak)