Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Jeg satte kaka i kjøleskapet sånn at kaka var kald før jeg hadde på gele. Brukte en spiseskje og hadde forsiktig på litt og litt gele i ett tynt lag for å forsegle kaka sånn at ikke geleen skulle trekke ned i kakebunnen/renne av. Geleen stivner så å si med en gang når man har lite på av ganga og kaka er kald. Satte den så i kjøleskapet i ett par minutter før jeg hadde på resten av geleen. Ble veldig bra:)