
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Oppskriften er fin, men på bare 180 grader tørker rullekaken mer enn den stekes. Jeg steker på 220 grader isteden i 6-7 minutter for et saftigere resultat.
Et godt tips til sukkerbrød og rullekake laget av sukkerbrødrøre. Ha i 1/2 dl kokende vann etter at du har pisket eggedosis og pisk videre på lav hastighet i 30-40 sek før du forsiktig blander inn det tørre. Det kokende vannet binder eggene til en mer stabil røre og det sørger for at kaken hever og således steker jevnt.