 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oppskriften er fin, men på bare 180 grader tørker rullekaken mer enn den stekes. Jeg steker på 220 grader isteden i 6-7 minutter for et saftigere resultat.
Et godt tips til sukkerbrød og rullekake laget av sukkerbrødrøre. Ha i 1/2 dl kokende vann etter at du har pisket eggedosis og pisk videre på lav hastighet i 30-40 sek før du forsiktig blander inn det tørre. Det kokende vannet binder eggene til en mer stabil røre og det sørger for at kaken hever og således steker jevnt.