Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Har du en god plass å oppbevare dem er det ikke nødvendig å fryse tørre krotakaker. De holder seg gode leeeenge. Da får du bløte- og smørejobben etterhvert som dere skal spise dem.
Ellers kan du godt bløte og smøre dem når de er blitt kalde. Da må de fryses. Og det kan være lurt å pakke hver leiv for seg i gladpack, så er de enkle å ta opp. Du må påregne ca 1 times tining. Lykke til!