 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Den originale prinsesstårtan er uten syltetøy! Med syltetøy (og hvitt/rosa lokk) har du teknisk sett en Operatårta.
Prinsesstårtan stammer fra en kokebok utgitt den husstellslæreren Jenny Åkerström-Söderström som lærte opp de svenske prinsessene Astrid, Märtha (som gifta seg med Kong Olav) og Margaretha i datidens moderne husstell.
I originaloppskriften finner du følgende elementer:
Kakebunn
Vaniljekrem
Vispa krem
"Glasskräm" dvs halvblanding av vaniljekrem og vispa krem.
Grønt marsipanlokk.
Bunnen skal deles i tre, og første laget dekkes med vaniljekrem, det neste med glasskräm og det siste laget skal ha en kuppel av fløtekrem før marsipanen legges på.
Svenskene er veldig stolte av sin prinsesstårta, men du har rett i at mange sniker inn et lag med bringebærsyltetøy likevel. http://sv.wikipedia.org/wiki/Prinsesstårta