 
									  
				
				
			Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
 
							Welcome to The Sweet Life! Here I hope to inspire you to enjoy life with homemade cakes and delicious food experiences! 😊 I share recipes for Norwegian and international dishes, pastries, and cakes of all kinds, delicious confections, drinks, and wonderful desserts. The Sweet Life contains 5367 recipes! All have been tested by me, and I can promise they are tasty and easy to make. I hope you’ll be tempted!
The Sweet Life has 315,000+ followers on Facebook. You can find me on Instagram as @kristine_lifeissweet.
Enjoy yourself and have fun in the kitchen!
*Heartfelt* regards, Kristine

Visitors online: 0
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 2
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kaken ble utmerket, men, som "Mari" bemerket ovenfor: Det står ingenting om at (og når) sjokoladeblendingen skal inn i deigen. Det må korrigeres i oppskriften.
Forøvrig:
Sjokoladeglasurer skal være tykke. Akkurat hvor tykke er jo en smakssak, men jeg vil si at 150 g som det står i i oppskriften, er knapt. Jeg brukte 200 g, og kunne gjerne ha tatt enda mer. De som ikke liker sjokolade, finner vel noe annet å bake enn Sachertorte, gjør de ikke?
De 2 delene av kakabunnen kan gerne dynkes med litt fruktsaft, likør, cognac eller annet godt. Det kunne ha vært en god ide å skjære av skorpen på den øverste delen, eller å bruke øverste del underst.
Tull å ta vare på en halv avskåret vaniljestang. T an hel.