
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
Velkommen til Det søte liv! Her håper jeg å kunne inspirere deg til å nyte livet med hjemmebakte kaker og deilige matopplevelser! 😊 Jeg deler oppskrifter på norske og utenlandske matretter, bakst og kaker i alle varianter, lekker konfekt, drikke og nydelige desserter. Det søte liv inneholder 5365 oppskrifter! Alle er testet ut av meg, og jeg kan love at de er gode og enkle å få til. Jeg håper du lar deg friste!
Det søte liv har 315.000+ følgere på Facebook. Du finner meg på Instagram som @kristine_lifeissweet.
God fornøyelse, og kos deg på kjøkkenet!
lig hilsen Kristine
Visitors online: 1
Visitors today: 1
Visitors for last 7 days: 1
© 2004 - 2025: Det søte liv. Med alle rettigheter.
Ved å bruke Det søte liv, samtykker du i bruk av cookies. Les mer
Kaken ble utmerket, men, som "Mari" bemerket ovenfor: Det står ingenting om at (og når) sjokoladeblendingen skal inn i deigen. Det må korrigeres i oppskriften.
Forøvrig:
Sjokoladeglasurer skal være tykke. Akkurat hvor tykke er jo en smakssak, men jeg vil si at 150 g som det står i i oppskriften, er knapt. Jeg brukte 200 g, og kunne gjerne ha tatt enda mer. De som ikke liker sjokolade, finner vel noe annet å bake enn Sachertorte, gjør de ikke?
De 2 delene av kakabunnen kan gerne dynkes med litt fruktsaft, likør, cognac eller annet godt. Det kunne ha vært en god ide å skjære av skorpen på den øverste delen, eller å bruke øverste del underst.
Tull å ta vare på en halv avskåret vaniljestang. T an hel.