Add new comment

Kaken ble utmerket, men, som "Mari" bemerket ovenfor: Det står ingenting om at (og når) sjokoladeblendingen skal inn i deigen. Det må korrigeres i oppskriften.

Forøvrig:
Sjokoladeglasurer skal være tykke. Akkurat hvor tykke er jo en smakssak, men jeg vil si at 150 g som det står i i oppskriften, er knapt. Jeg brukte 200 g, og kunne gjerne ha tatt enda mer. De som ikke liker sjokolade, finner vel noe annet å bake enn Sachertorte, gjør de ikke?

De 2 delene av kakabunnen kan gerne dynkes med litt fruktsaft, likør, cognac eller annet godt. Det kunne ha vært en god ide å skjære av skorpen på den øverste delen, eller å bruke øverste del underst.

Tull å ta vare på en halv avskåret vaniljestang. T an hel.

The content of this field is kept private and will not be shown publicly.

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and email addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.